Λούνα Παρκ Ανακύκλωσης

Μια ουσιαστική ψυχαγωγική-εκπαιδευτική δράση για τους μικρούς μας, μα και μεγάλους φίλους που θα πλαισιώσει τον 6ο Ημιμαραθώνιο Μαραθώνα Ελπίδας και Αναγέννησης, την Κυριακή, στις 07-04-2019 από τις 10:00 πμ έως τις 14:00 μ.μ. στην Αφετηρία της Αυθεντικής Διαδρομής του Μαραθωνίου Δρόμου. Ψυχαγωγεί ενημερώνοντας και παροτρύνοντας για σωστή και συστηματική ανακύκλωση συσκευασιών στον Μπλε Κάδο, προάγοντας παράλληλα την ιδέα της συμμετοχής στη διαδικασία της ανακύκλωσης και συμβάλλοντας στην ευαισθητοποίηση και την εκπαίδευση των πολιτών και ιδιαίτερα της νέας γενιάς, ώστε να μάθουν με τον πιο δημιουργικό τρόπο την αξία της ανακύκλωσης και τη συμβολή της στην προστασία του περιβάλλοντος και την εξοικονόμηση των φυσικών πόρων.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης συνεργείο συνεργατών της ΕΕΑΑ θα διανέμει ενημερωτικό και προωθητικό υλικό (μαγνητάκια, τσάντες ανακύκλωσης, έντυπο υλικό κλπ).

Το βραβευμένο πρόγραμμα της ΕΕΑΑ (Ελληνική Εταιρία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης).

Σπεύσατε! Το θέμα μας αφορά όλους και η ευαισθητοποίηση απέναντι στο περιβάλλον και η υιοθέτηση ανάλογης στάσης ζωής ξεκινά από την παιδική/νεανική ηλικία.
Ευχαριστούμε την ΕΕΑΑ για το πολύ σπουδαίο έργο της!

Λούνα Παρκ Ανακύκλωσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Κύλιση προς τα επάνω